fbpx

Prostovoljci

POSTANITE DEL EKIPE

Obala Ultra Trail je športni dogodek, ki povezuje Izolo, Koper, Piran in Hrpelje Kozino v združeno celoto. Vizija in namen organizatorja je, da dogodek poveže in predstavi svetu lepote Slovenske Istre s tekom po neštetih stezicah v okolici.

 

Imate veselje do dela z ljudmi, energijo in čas, predvsem pa dobro voljo in željo po soustvarjanju odmevnega tekaškega športnega dogodka? Želite preživeti vikend v dobri družbi in v čudoviti naravi, ob tem pa storiti nekaj dobrega za lokalno skupnost? Potem postanite prostovoljec na Obala Ultra Trail powered by I FEEL SLOVENIA in s tem po svojih močeh prispevajte k športni prireditvi, ki bo tudi letos v Izoli!

 

Izvedba športnega dogodka kot je Obala Ultra Trail, zahteva tako skrb za varnost udeležencev, kot pomoč pri sami izvedbi dogodka. Da bi letos dogodek lahko izvedli v skladu s pričakovanji in vizijo ki jo dogodek ima, vas vabimo, da se nam pridružite kot prostovoljec oz. prostovoljka v času izvedbe in prinesete svoj košček v mozaik dogodka.

 

Potrebujemo motivirane ljudi za različne naloge: priprava in pospravljanje prireditvenega prostora, označevanje tekmovalnih tras prireditve, usmerjanje tekmovalcev na posameznih trasah, razdeljevanje in priprava štartnih številk in darilnih vrečk udeležencem prireditve, pomoč pri registraciji udeležencev, razdeljevanje napitkov in okrepčil na okrepčevalnih postajah ob progah in drugo.

 

Če se prepoznate in ste nam pri organizaciji dogodka pripravljeni pomagati, vas vabimo, da se prijavite s klikom na sliko in vpišete vaše podatke v dokument ali na obalatrail@gmail.com in v e-mailu navedete: ime in priimek, telefonsko številko, starost, spol, velikost majice

 

Vsak, ki bo kot prostovoljec soustvarjal naš dogodek, bo (poleg nepozabnih spominov), prejel še:

 

🎁OUT softshell jakno
🎁brezplačen obrok hrane in pijačo
🎁potrdilo o opravljenem prostovoljnem delu
🎁nepozabno doživetje v super družbi

 

Lepo vabljeni, da pomagate pri soustvarjanju edinstvenega dogodka v prelepem delu naše obale in postanite pomemben del nepozabne energije, ki jo naš dogodek ponuja obiskovalcem!

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

KONTAKT
Za dodatna vprašanja in prijave nam pišite na: info@obalaultratrail.si

 

EKIPA OBALA ULTRA TRAIL

 

PRIJAVI SE 👉