fbpx

Splošni pogoji nagradne igre

Organizator igre je Društvo Obala trail, Pobegi – 6000 Koper, info@obalatrail.si (v nadaljevanju “organizator”).

Udeležba v nagradni igri je prostovoljna. Za vse, ki v igri sodelujejo se smatra, da se strinjajo s temi splošnimi pogoji nagradne igre.

Oseba se lahko nagradi odreče. Organizator v tem primeru do te osebe nima obveznosti. Organizator lahko podari nagrado drugi osebi na način, ki ga sam določi in izvede.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno:

  1. – Napiši kateri 𝗕𝗼𝗿𝗼𝘁𝗮𝗹𝗰𝗼 dezodorant je tvoj najljubši
    – povabi prijatelja-co s katero bi se udeležili 𝗕𝗼𝗿𝗼𝘁𝗮𝗹𝗰𝗼 Traila 
    – in deliš objavo
Nagradno igro zaključimo v nedeljo 18.06. ob 23:59.
Nagrajenci bodo objavljeni na našem Facebook profilu v ponedeljek, 19.06.2023.

Izvedba nagradne igre poteka tako, da organizator med vsemi sodelujočimi naključno izžreba osebo ki prejme nagrado. Način izbora določi in opravi organizator in objavi rezultate 19.06.2023 na facebook.com/obalatrail. 

Nagrada: brezplačna startnina za 𝗕𝗼𝗿𝗼𝘁𝗮𝗹𝗰𝗼 Trail 18 km

Organizator lahko spremeni te pogoje kadarkoli brez predhodne najave. Zaposleni in ožji družinski člani nimajo pravice sodelovanja v nagradni igri in niso upravičeni do nagrad.

Nagradna igra  se izvede na družbenem omrežju Facebook.com

Nagradna igra ni v nobeni povezavi s podjetjem Facebook INC, niti ni z njegove strani sponzorirana, podpirana ali organizirana. Odgovoren za nagradno igro in njeno tolmačenje je izključno njen organizator.

Organizator si prizadeva, da bo igra potekala korektno. Za vse odločitve povezane z organizacijo, izvedbo in zaključkom nagradne igre je odgovoren izključno organizator. Odločitve so definitivne in se nanje ni mogoče pritožiti.

Z oddajo objave se šteje, da sodelujoči v celoti soglaša in sprejema pravila te nagradne igre.

ŠD OBALA TRAIL